شما اینجا هستید |
آذر ۱۸, ۱۴۰۳ تاریخ انتشار
adminنویسنده
10330کد مطلب
25تعداد نمایش
بدون دیدگاهتعداد نظرات
چاپ صفحه پرینت
سنگر مقاومت فرمانده خاکیپوش
به گزارش شیرگاه خبر و به نقل از بلاغ، در آستانه سالگرد فرمانده خاکیپوش استان مازندران، ستاد گرامیداشت یادواره سردار شهید حاج علی ییلاقی در اطلاعیهای اعلام کرد که در اقدامی ارزشمند، تمام هزینههای هفتمین یادواره این فرمانده رشید لشکر ۲۵ کربلا به جبهه مقاومت تقدیم میشود.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: با تصمیم ستاد گرامیداشت یادواره سردار شهید حاج علی ییلاقی و در لبیک به فرمان مقام معظم رهبری، هفتمین یادواره این شهید متقارن با ایام سوگواری شهادت بانوی دو عالم، حضرت زهرا(س)، برگزار نخواهد شد و تمامی هزینههای این مراسم، به جبهه مقاومت تقدیم خواهد شد.
همچنین ستاد گرامیداشت یادواره سردار شهید حاج علی ییلاقی، اظهار داشت که این تصمیم، ادای دینی به سردار مجاهد و شان از همبستگی امت اسلامی در حمایت از مظلومان و نیز پشتیبانی از جبهه مقاومت دارد؛ راه مقاومت همچنان پر رهرو خواهد ماند و خون شهدا، ضامن استحکام این مسیر نورانی است.
ستاد گرامیداشت یادواره سردار شهید حاج علی ییلاقی، در پایان از عموم مردم انقلابی استان مازندران دعوت کرد تا با حضور در پویش «ایران همدل»، در این حرکت الهی سهیم شده و یاد فرمانده خاکیپوش نسل خاکریز را زنده نگاه دارند.
با اوجگیری فعالیتهای انقلابیون علیه رژیم شاهنشاهی جوان متولد نهم دیماه ۱۳۳۷، وارد جریان مبارزاتی برای پیروزی انقلاب شد.
جوان مستعدی که اندکی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه شاهرود در رشته مهندسی معدن پذیرفته شد اما جریان فکری و مبارزات انقلابی او متوقف نشد؛ با پیروزی انقلاب اسلامی تمام آرمان شهید ییلاقی، محافظت از نهال نوپای انقلاب شد، هدفی که موجب شد تا جزو اولین گروههای داوطلب انقلابی باشد که برای مبارزه با تجزیهطلبان به گنبدکاووس رفته و در جنگ چریکی شهری با فدائیان خلق، حضوری فعال داشته باشد.
با اتمام قائله ترکمنصحرا در فروردین ۱۳۵۸، با تحریک عناصر خارجی تحرکات تجزیهطلبان کُرد آغاز شد و در مردادماه همان سال هزاران نفر از عناصر حزب بعث عراق و گروهکهای ضد انقلاب نظیر کومله، فدائیان خلق و حزب دموکرات در منطقه کردنشین کرمانشاه هجوم و این شهر را تصرف و دست به جنایات بیمانندی زدند که در پی این اتفاق، امام خمینی(ره) دستور آزادسازی پاوه را دادند.
علی ییلاقی از جمله افرادی بود که پس از انتقال به این منطقه، خیلی زود به عنوان فرمانده جبهه غرب منصوب و در کنار شهید مصطفی چمران و شهید احمد متوسلیان نقش بسزایی در خواباندن این قائله داشت.
وی در سن ۲۲ سالگی و در پی کسب تجارب در جنگهای چریکی و بهرهگیری از هوش و ذکاوت در مدت ۲ سال مراتب فرمانده گردان، جانشین تیپ، فرمانده تیپ و سپس فرمانده لشکر را طی کند و در سن ۲۴ سالگی به عنوان فرمانده لشکر ۲۵ کربلا منصوب شد.
عملیات محرم، والفجر مقدماتی، والفجر یک، فتحالمبین، رمضان و بیتالمقدس تنها بخشی از عملیات مهمی بود که وی در آن نقش بسزایی داشت؛ اولین مجروحیت شهید ییلاقی در سال ۱۳۶۰ توسط تک تیرانداز و اصابت گلوله به سمت چپ سینه رخ داد و دومین جراحت این شهید در عملیات والفجر دو در سال ۱۳۶۲ از ناحیه سر رخ داد که ۱۲۷ روز در کما بسر برد و تا دو سال قدرت تحرک و تکلم خود را از دست داد.
*دیدار خانواده شهید ییلاقی با رهبر انقلاب
رهبر معظم انقلاب اسلامی ۲۶ دی ماه سال ۱۳۹۶ با خانواده سردار شهید علی ییلاقی فرمانده اسبق لشکر ۲۵ کربلای استان مازندران دیدار کردند.
امام خامنهای در سخنانی فرمودند: جوان نسل اوّل، کسانی بودند که از روی احساسات، از روی هیجان [کار کردند]؛ احساسات بود، احساسات خوبی هم بود و همان احساسات کار کرد، یعنی یک نظام کهن را سرنگون کرد و اسلام را رو آورد.این را ما کوچک نمیگیریم، امّا غالباً دانهدانهی افراد ــ نمیگویم همه ــ از روی احساسات لانهی جاسوسی را آن روز رفتند و با شجاعت تمام گرفتند، امّا بعداً رفتند با آمریکاییها صحبت کردند و عذرخواهی کردند.
این ناشی از چیست؟ ناشی از کمعمق بودنِ آن انگیزه است. آن انگیزه متّکی به یک زیرساخت محکم نبود؛ انگیزه بود، امّا زیرساختش محکم نبود.جوانهای امروز [هرچند] بعضی [از آنها] هستند که بیخیال در خیابان راه میروند؛ زمان جنگ هم بودند، نه اینکه نبودند امّا آن [جوانی] که دنبال وظیفه میرود، میفهمد چهکار دارد میکند.یک نمونهاش همین حججی است و صدها نمونه، بلکه هزارها نمونه از این قبیل وجود دارد.
سردار علی ییلاقی فرمانده بهشهری اسبق لشکر ۲۵ کربلا و از چهرههای درخشان و همیشه ماندگار دفاع مقدس بود که پس از سالها تحمل درد و رنج ناشی از جراحت دوران نبرد در ۱۵ آذرماه ۱۳۹۶ به درجه رفیع شهادت نائل شد.
روحش شاد و یادش گرامی باد.
انتهای خبر/
برچسب ها : #فرمانده_خاکی_پوش,#مهمان_فاطمی
دسته بندی :
بدون دیدگاه